Monday

Pendrive 64GB made China | FAKE Jangan Tertipu

Abang aku testing beli dari China,rupa-rupanya fake(─‿‿─).Kalau korang nampak Packaging macam gambar kat bawah,Confirm palsu!Berani jual mengggunakan jenama TOSHIBA pula tu.Nak kena saman






#Jadi hampa berhati-hati la yea nak beli online..nak puas hati beli yang Original 64 gb.


carian anda:pendrive dari china,pendrive tipu dari china,china babi 


2 comments:

  1. Replies
    1. dh buang smalam,ty sbb gtaw~ bknnya apa sblum sy reply comment x kena word verification pun,sy ingat org lain x kena la,upa2nya kena.. :)

      Delete

ヅ komen anda amat dialu-alukan
๏̯͡๏ tak puas hati sila komen
(>‿♥) jika terdapat kesalahan,sila tegur
''◠‿◠)Sekian,terima kasih

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...